Kaarsen & Geuren

Stelt u zich eens voor: u bevindt zich in het sfeervolle Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk, omringd door prachtige kunstbloemen en hippe woonaccessoires. Op onze speciale sfeer- en cadeauafdeling draait alles om het vinden van het perfecte cadeau voor een familielid of vriendin, of het toevoegen van meer sfeer en gezelligheid in uw eigen huis. Op deze afdeling vindt u ook mooie kaarsen en betoverende geuren, waaronder de prachtige collectie Bolsius!

Magische kaarsen voor een intieme sfeer

Of het nu gaat om het creëren van een intieme sfeer tijdens een diner, een gezellig samenzijn met vrienden of simpelweg een moment voor uzelf; kaarsen hebben een ongelooflijke kracht om elke gelegenheid te veranderen in iets bijzonders. Bij TuineXtra begrijpen we dat als geen ander en daarom hebben we een uitgebreid assortiment Bolsius kaarsen samengesteld om aan al uw behoeften te voldoen. Van de subtiele glans van waxinelichtjes tot de elegante pracht van tafelkaarsen, onze collectie biedt voor ieder wat wils.

Het ruime assortiment van Bolsius

Bolsius heeft een uitgebreid assortiment kaarsen in verschillende vormen, maten en kleuren. Enkele populaire kaarsen die u in ons assortiment kunt vinden zijn:

  1. Waxinelichtjes: Deze kleine kaarsjes zijn perfect om sfeer te creëren en licht te verspreiden. Ze zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en geuren, waardoor u gemakkelijk de gewenste ambiance kunt creëren.
  2. Stompkaarsen: Stompkaarsen zijn cilindervormige kaarsen die in verschillende hoogtes en diameters verkrijgbaar zijn. Ze zijn geschikt voor zowel decoratie als verlichting en passen goed bij verschillende interieurstijlen.
  3. Tafelkaarsen: Tafelkaarsen zijn elegante kaarsen die vaak worden gebruikt tijdens diners en speciale gelegenheden. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen worden geplaatst in kandelaars of kaarsenhouders voor een verfijnde uitstraling.
  4. Drijfkaarsen: Deze kaarsen zijn ontworpen om op water te drijven, waardoor ze ideaal zijn voor het creëren van een ontspannen sfeer in vazen, schalen of waterpartijen.
  5. Bolkaarsen: Bolkaarsen hebben een ronde vorm en kunnen worden gebruikt als decoratieve elementen op tafels, planken of in glazen stolpen.
  6. Geurkaarsen: Bolsius biedt ook een uitgebreide selectie geurkaarsen aan. Deze kaarsen verspreiden niet alleen warm licht, maar vullen ook de lucht met heerlijke aroma's, variërend van bloemig en fruitig tot kruidig en houtachtig.
  7. LED-kaarsen: Voor wie de sfeer van kaarslicht wil zonder open vuur, heeft Bolsius ook LED-kaarsen. Deze kaarsen geven een realistische gloed en zijn veilig in gebruik.

Bolsius blijft hun assortiment voortdurend vernieuwen en uitbreiden, dus u zult steeds nieuwe en interessante kaarsen ontdekken om aan uw behoeften en voorkeuren te voldoen. Of u nu op zoek bent naar kaarsen voor een speciale gelegenheid, om uw huis te decoreren of om een ontspannen sfeer te creëren; Bolsius heeft voor elk moment de juiste kaarsen.

Tuincentrum TuineXtra - Kaarsen & Geuren - Bolsius

Geuren die herinneringen oproepen

De ervaring van een huis is niet compleet zonder de juiste geuren. Het kan uw stemming beïnvloeden, herinneringen oproepen en u in een oogwenk naar een andere plek brengen. In ons tuincentrum hebben we een uitgebreide selectie geurkaarsen en diffusers die zijn ontworpen om een scala aan emoties en ervaringen op te roepen. Van verfrissende citrusnoten tot kalmerende lavendelgeuren; onze geur(kaarsen) bieden een betoverende reis voor uw zintuigen.

Tuincentrum TuineXtra - Kaarsen & Geuren - Bolsius

Een kaars en geur voor iedereen

Of u nu op zoek bent naar het perfecte cadeau voor een vriendin of een vleugje warmte en comfort wilt toevoegen aan uw eigen ruimte; Tuincentrum TuineXtra is dé plek waar u moet zijn. Onze sfeer- en cadeauafdeling is gevuld met een prachtige verzameling Bolsius kaarsen die uw wereld zullen verlichten. Kom langs en verlies uzelf in de magische wereld van kaarsen en geuren. Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen bij het maken van de juiste keuze, zodat u een blijvende indruk kunt achterlaten met uw cadeau. Wilt u graag een mooi pakket samenstellen met andere woonaccessoires? Vraag het aan één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Openingstijden TuineXtra

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau