Woonaccessoires

Naast kamerplanten kunnen woonaccessoires natuurlijk ook niet ontbreken in uw interieur. Of bent u op zoek naar een geschikt cadeau voor uw moeder, tante, oma of vriendin? Kom dan naar Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk. In onze winkel vindt u namelijk een zeer ruim assortiment met diverse woondecoratie. Wij hebben geen standaard assortiment, want wij importeren zelf de meest trendy woonaccessoires in diverse woonstijlen. Benieuwd geworden? Breng dan snel een bezoekje aan ons tuincentrum!

Diverse woonaccessoires voor uw interieur

Om ervoor te zorgen dat er voor ieder wat wils te vinden is bij TuineXtra in Noordwijk, bestaat ons assortiment met woonaccessoires uit diverse stijlen. Denk dan bijvoorbeeld aan:

  • Landelijke woonaccessoires
  • Moderne woonaccessoires
  • Industriële woonaccessoires
  • Vintage woonaccessoires

Het combineren van deze woonaccessoires is natuurlijk ook mogelijk. Geef er een eigen touch aan!

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Woonaccessoires

Trendy woonaccessoires voor de woontrends van 2021

Elk jaar opnieuw staan er weer nieuwe woontrends centraal. Daar spelen wij uiteraard ook op in! Daarom vindt u bij ons in Noordwijk hippe en populaire woonaccessoires die bij de trends van dit moment passen. Het verschil in de woonaccessoires zitten in de materiaalsoorten, maar ook zeker in de kleuren. Een kleur of materiaalsoort zegt meer dan duizend woorden! Door wat kleine aanpassingen in huis te doen, krijgt uw interieur al een hele andere uitstraling. Neem bijvoorbeeld wat andere kussens, kaarsen en vaasjes in dezelfde kleuren en u heeft al een heel ander effect in huis gecreëerd. Onze medewerkers geven u graag tips en advies hoe u de woonaccessoires met elkaar kunt combineren.

Tuincentrum TuineXtra | Noordwijk | Woonaccessoires

Sfeervolle woonaccessoires vindt u in Noordwijk bij Tuincentrum TuineXtra

Wilt u uw interieur weer eens opfrissen met wat nieuwe kleuren of wilt u een complete stijl verandering? Dat kan bij TuineXtra in Noordwijk! Op onze sfeerafdeling vindt u namelijk woonaccessoires in diverse stijlen. Het combineren van deze stijlen is uiteraard ook mogelijk. Aan u de keus! Wanneer u bij ons langskomt, kunt u meteen ook een kijkje nemen bij onze kamerplanten en neem wat lekkers mee voor thuis in onze landwinkel. Woont u in de buurt van Sassenheim, Voorhout, Noordwijkerhout of Lisse? Maak er dan een middagje uit van bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk. Bekijk de actuele openingstijden en dan zien we u hopelijk snel in onze winkel in Noordwijk. 

Onze kunstbloemen

Bekijk meer productgroepen in de categorie Sfeer & Cadeau