Gardena sproeier Katwijk

Wilt u een nieuwe Gardena sproeier kopen in Katwijk? Bezoek dan tuincentrum TuineXtra voor een zeer divers aanbod én persoonlijke adviezen! Wij zijn gevestigd in Noordwijk, dichtbij Katwijk en staan 7 dagen per week voor u klaar.

Bewatering en sproeisystemen van TuineXtra

In ons assortiment vindt u diverse bekende merken, waaronder Gardena. Bewatering is mogelijk op verschillende manieren en via diverse systemen. Van een gewone sproeier, tot ingewikkelde sproeisystemen. Zo zijn er druppelsystemen voor het gedoseerd watergeven in bloembakken, maar hebben wij ook gewoon gieters in verschillende modellen. Als u dus nog niet zeker weet wat voor sproeier u van Gardena wilt, dan heeft u bij ons nog een ruime keuze!

Andere tuinbenodigdheden

Naast bewatering, hebben wij ook ander onmisbaar tuingereedschap, zoals:

  • Elektrisch tuingereedschap
  • Handgereedschap
  • Kleding en schoeisel

De juiste artikelen maken het namelijk een stuk aangenamer én makkelijker om uw tuin optimaal te onderhouden.

Heeft u advies nodig bij de aankoop van een nieuwe sproeier?

Als u vragen heeft over de sproeiers van Gardena, of andere manieren van bewatering, dan helpen wij u graag. Voor advies en overige informatie kunt u 7 dagen per week bij ons terecht!

Tot ziens bij TuineXtra

Graag tot ziens in ons tuincentrum nabij Katwijk! Wij hebben iedere week koopzondag en ons assortiment biedt diverse bewateringsmogelijkheden voor uw tuin. Ontdek ons aanbod met onder andere Gardena en andere bekende merken!