Gardena sproeier Katwijk

Gardena sproeier kopen in KatwijkWilt u een nieuwe Gardena sproeier kopen in Katwijk? Bezoek dan tuincentrum TuineXtra voor een zeer divers aanbod én persoonlijke adviezen! Wij zijn gevestigd in Noordwijk, dichtbij Katwijk en staan 7 dagen per week voor u klaar. Als u op zoek bent naar een tuincentrum in Katwijk met kwalitatieve tuingereedschappen en benodigdheden zoals bewatering, dan bent u bij TuineXtra in Noordwijk aan het juiste adres! 

Bewatering en sproeisystemen van TuineXtra

In ons assortiment vindt u diverse bekende merken, waaronder Gardena. Bewatering is mogelijk op verschillende manieren en via diverse systemen. Van een gewone sproeier, tot ingewikkelde sproeisystemen. Zo zijn er druppelsystemen voor het gedoseerd water geven in bloembakken, maar hebben wij ook gewoon gieters in verschillende modellen. Als u dus nog niet zeker weet wat voor sproeier u van Gardena wilt, dan heeft u bij ons nog een ruime keuze! Heeft u een grote tuin, of bent u vaak afwezig? Dan zijn er diverse automatische systemen te vinden die ervoor zorgen dat uw planten op het juiste moment water krijgen. Echter zijn er ook verschillende goede sproeiers die het u al een stuk gemakkelijker zullen maken, zoals u zult zien in ons tuincentrum! 

Andere tuinbenodigdheden van TuineXtra

Bewatering is erg belangrijk, maar er zijn ook andere manieren om uw tuin goed te onderhouden. Zo hebben wij ook:

  • Elektrisch tuingereedschap
  • Handgereedschap
  • Kleding en schoeisel

De juiste artikelen maken het namelijk een stuk aangenamer én makkelijker om uw tuin optimaal te onderhouden. Werkt u graag in de tuin? Dan zult u merken dat u verschillende artikelen nodig hebben om dit zo goed mogelijk te doen. U kunt onze medewerkers altijd om advies vragen, zodat u met de juiste gereedschappen goed aan de slag kunt gaan! Ook voor tuinplanten, kamerplanten en tuinmeubelen kunt u bij ons terecht. Dan kunt u na het harde werken in de tuin genieten van het resultaat. 

Heeft u advies nodig bij de aankoop van een nieuwe sproeier?

Als u vragen heeft over de sproeiers van Gardena, of andere manieren van bewatering, dan helpen wij u graag. Voor advies en overige informatie kunt u 7 dagen per week bij ons terecht! Wij zijn gevestigd in Noordwijk en zeer gemakkelijk te bereiken vanuit Katwijk. Gelegen in de bollenstreek, verkopen wij uiteraard ook bloembollen uit de regio. Om bloembollen te voorzien van voldoende water biedt Gardena voldoende mogelijkheden, voor zowel grote tuinen als kleine tuinen. Een gewone gieter kan natuurlijk ook al voldoende zijn! Bekijk de mogelijkheden in ons tuincentrum, of vraag onze medewerkers om hulp. 

Tot ziens bij TuineXtra in Noordwijk! 

Graag tot ziens in ons tuincentrum nabij Katwijk! Wij hebben iedere week koopzondag en ons assortiment biedt diverse bewaterings mogelijkheden voor uw tuin. Ontdek ons aanbod met onder andere Gardena en andere bekende merken! Bekijk hieronder de route naar ons tuincentrum, dan zien wij u graag binnenkort bij TuineXtra. Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan, door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar [email protected]. Dan helpen wij u graag verder. Tot ziens in Noordwijk bij tuincentrum TuineXtra!