Prins hondenvoer Oegstgeest

Wilt u hondenvoer van Prins kopen in Oegstgeest? Dan bent u bij tuincentrum TuineXtra aan het juiste adres! In ons tuincentrum nabij Oegstgeest hebben wij een complete dierenwinkel waar u terecht kunt voor onder andere hondenvoer van het merk Prins.

Hondenvoer en andere hondenartikelen nabij Oegstgeest

Tuincentrum TuineXtra is gevestigd in Noordwijk, in de buurt van Oegstgeest. Op onze hondenafdeling hebben wij naast hondenvoer, onder andere:

  • Hondenmanden
  • Benches
  • Riemen
  • Kluiven
  • Speeltjes

Heeft u vragen over ons aanbod of bent u benieuwd welke producten het beste bij uw hond passen? Wij helpen u graag met persoonlijke adviezen!

Prins hondenvoer kopen met korting

Wilt u hondenvoer van het merk Prins kopen met korting? Word dan lid van de TuineXtra klantenkaart, dan blijft u op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en acties! Aanmelden kan zowel online als in ons tuincentrum. Als lid van de klantenkaart profiteert u van acties, privileges en aanbiedingen op bijvoorbeeld  de dierenartikelen.

Andere dierenartikelen in ons assortiment

Naast benodigdheden voor uw hond, kunt u bij ons ook terecht voor katten, vissen, knaagdieren en vogels. Voer, speeltjes, benches, voer- en drinkbakjes enzovoort; u vindt het allemaal op onze dierenafdeling!

Tot ziens bij tuincentrum TuineXtra

We staan 7 dagen per week voor u klaar om u te adviseren en inspireren in de dierenwinkel in ons tuincentrum. Kom bij ons langs voor al uw hondenartikelen, maar ook voor uw huis en tuin. Van tuinplanten en onderhoud tot aan sfeerartikelen voor uw huis; u vindt het allemaal bij TuineXtra!