Prins hondenvoer Oegstgeest

Prins hondenvoer kopen in Oegstgeest bij Tuincentrum TuineXtraWilt u hondenvoer van Prins kopen in Oegstgeest? Dan bent u bij tuincentrum TuineXtra aan het juiste adres! In ons tuincentrum nabij Oegstgeest hebben wij een complete dierenwinkel waar u terecht kunt voor onder andere hondenvoer van het merk Prins. Ook voor andere verzorgingsartikelen voor uw hond en andere huisdieren kunt u bij ons terecht. Wij hebben een gevarieerd assortiment met zowel dierenverzorging, tuinartikelen als interieur accessoires. Tuincentrum TuineXtra is gevestigd in Noordwijk en gemakkelijk te bereiken vanuit Oegstgeest. Zeven dagen per week kunt u bij ons terecht voor Prins hondenvoer en nog veel meer! 

Hondenvoer en andere hondenartikelen nabij Oegstgeest

Tuincentrum TuineXtra is gevestigd in Noordwijk, in de buurt van Oegstgeest. Op onze hondenafdeling hebben wij naast hondenvoer, andere artikelen op het gebied van verzorging van uw hond. Zo vindt u bij ons onder andere:

  • Hondenmanden
  • Benches
  • Riemen
  • Kluiven
  • Speeltjes

Heeft u vragen over ons aanbod of bent u benieuwd welke producten het beste bij uw hond passen? Wij helpen u graag met persoonlijke adviezen! Wij begrijpen dat u uw hond alleen de beste artikelen wilt geven en zo nu en dan eens wilt verwennen met iets extra's. Bij ons vindt u daarom een grote verscheidenheid aan kwalitatieve artikelen voor honden en andere huisdieren, zodat u zeker weet dat u uw huisdier de juiste verzorging kunt bieden. 

Prins hondenvoer kopen met korting in Oegstgeest

Wilt u hondenvoer van het merk Prins kopen met korting? Word dan lid van de TuineXtra klantenkaart, dan blijft u op de hoogte van exclusieve aanbiedingen en acties! Aanmelden kan zowel online als in ons tuincentrum. Als lid van de klantenkaart profiteert u van acties, privileges en aanbiedingen op bijvoorbeeld  de dierenartikelen. Ook op hondenvoer worden regelmatig mooie kortingen gegeven voor klantenkaarthouders, dus meld u aan en zorg dat u op de hoogte blijft! 

Andere dierenartikelen in ons assortiment 

Naast benodigdheden voor uw hond, kunt u bij ons ook terecht voor katten, vissen, knaagdieren en vogels. Voer, speeltjes, benches, voer- en drinkbakjes enzovoort; u vindt het allemaal op onze dierenafdeling! Met een bezoek aan ons tuincentrum kunt u ervoor zorgen dat uw dieren niets tekort komen. Ook vindt u bij ons uiteraard andere artikelen dan dierenverzorging, zoals tuingereedschap, tuinplanten, tuinmeubelen en woonaccessoires. 

Tot ziens bij tuincentrum TuineXtra nabij Oegstgeest

We staan 7 dagen per week voor u klaar om u te adviseren en inspireren in de dierenwinkel in ons tuincentrum. Kom bij ons langs voor al uw hondenartikelen, maar ook voor uw huis en tuin. Van tuinplanten en onderhoud tot aan sfeerartikelen voor uw huis; u vindt het allemaal bij TuineXtra! Tussen het winkelen door kunt u ook genieten van een lekkere lunch in onze lunchhoek, zo kunt u alle inspiratie even laten bezinken en rustig bijkomen. Een bezoek aan TuineXtra in Noordwijk is zo meteen een gezellig uitje met een flinke dosis aan inspiratie voor huis, tuin en dier! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar [email protected]. Dan staan wij u graag te woord!