Dierenwinkel Sassenheim

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Sassenheim? Op de dierenafdeling van tuincentrum TuineXtra vindt u alles voor uw huisdier! Wij zijn gevestigd in Noordwijk, nabij Sassenheim en 7 dagen per week geopend. Voor alle benodigdheden voor uw huisdier bent u bij ons aan het juiste adres!

Het assortiment van onze dierenafdeling

Op onze dierenafdeling vindt u onder andere:

  • Katten: krabpalen, mandjes, eetbakjes, vlooienbandjes en voeding.
  • Honden: hondenmanden, benches, riemen, speeltjes en voeding.
  • Knaagdieren: hokken, looprennen, tunnels en voeding.
  • Vissen: kommen, grind, waterplanten en voer.
  • Vogels: vogelhuisjes, voederschalen en nestkastjes.

Dit is slechts een greep uit onze uitgebreide collectie bestaande uit bekende en kwalitatieve merken, zoals bijvoorbeeld Prins hondenvoer. Voor vragen over onze artikelen, of advies over het juiste gebruik, helpen wij u graag verder.

Dierenbenodigdheden met korting

Wilt u op de hoogte blijven van kortingen op onze dierenartikelen? Word dan lid van de TuineXtra klantenpas! Hiermee profiteert u van speciale acties, activiteiten en privileges. Én u blijft ook meteen op de hoogte van de aanbiedingen op onze dierenafdeling. U kunt zich aanmelden voor onze klantenpas op de website of in ons tuincentrum.

Kom bij ons langs voor dierenartikelen en nog veel meer!

Bij tuincentrum TuineXtra kunt u naast dierenbenodigdheden ook terecht voor al uw tuinartikelen. Van onderhoud en gereedschap tot aan planten en buitenverlichting. Wij hebben tevens een groot aanbod aan sfeer en cadeau artikelen, om uzelf en anderen blij te maken met leuke interieuraccessoires. Graag tot ziens bij TuineXtra!