Dierenwinkel Sassenheim

Dierenwinkel SassenheimBent u op zoek naar een dierenwinkel in Sassenheim? Op de dierenafdeling van tuincentrum TuineXtra vindt u alles voor uw huisdier! Wij zijn gevestigd in Noordwijk, nabij Sassenheim en 7 dagen per week geopend. Voor alle benodigdheden voor uw huisdier bent u bij ons aan het juiste adres! Wij snappen dat u graag het beste wilt voor uw huisdieren en daarom hebben wij een divers assortiment met dierenverzorgings benodigdheden waarmee u de juiste verzorging kunt bieden aan uw huisdieren. 

Het assortiment van onze dierenafdeling

Op onze dierenafdeling hebben wij verschillende benodigdheden voor verschillende huisdieren. Wij bieden verschillende artikelen aan voor zowel speciale extra's als de basis verzorgingsartikelen. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere:

  • Katten: krabpalen, mandjes, eetbakjes, vlooienbandjes en voeding.
  • Honden: hondenmanden, benches, riemen, speeltjes en voeding.
  • Knaagdieren: hokken, looprennen, tunnels en voeding.
  • Vissen: kommen, grind, waterplanten en voer.
  • Vogels: vogelhuisjes, voederschalen en nestkastjes.

Dit is slechts een greep uit onze uitgebreide collectie bestaande uit bekende en kwalitatieve merken, zoals bijvoorbeeld Prins hondenvoer. Voor vragen over onze artikelen, of advies over het juiste gebruik, helpen wij u graag verder. Wij adviseren u graag over de juiste voeding passend bij uw huisdier, of speelgoed dat geschikt is voor huisdieren van verschillende leeftijden. Vraag onze medewerkers daarbij gerust om hulp! Heeft u andere vragen over de verzorging van uw huisdier? Spreek gerust een van onze medewerkers aan, dan denken wij graag met u mee. Wij begrijpen dat u het beste wilt voor uw huisdieren en passen hier dan ook met zorg ons assortiment op aan! 

Dierenbenodigdheden met korting in Sassenheim

Wilt u op de hoogte blijven van kortingen op onze dierenartikelen? Word dan lid van de TuineXtra klantenpas! Hiermee profiteert u van speciale acties, activiteiten en privileges. Én u blijft ook meteen op de hoogte van de aanbiedingen op onze dierenafdeling. U kunt zich aanmelden voor onze klantenpas op de website of in ons tuincentrum. Door gebruik te maken van onze klantenkaart hoeft u niet in te leveren op kwaliteit, terwijl u wél kosten bespaart. Dat is weer mooi meegenomen, terwijl u wel weet dat u het beste geeft aan uw huisdieren. Ook wanneer wij nieuwe artikelen in het assortiment hebben blijft u op de hoogte, zo vindt u leuke nieuwe extra's voor uw huisdier! 

Kom bij ons langs voor dierenartikelen en nog veel meer!

Bij tuincentrum TuineXtra kunt u naast dierenbenodigdheden ook terecht voor al uw tuinartikelen. Van onderhoud en gereedschap tot aan planten en buitenverlichting. Wij hebben tevens een groot aanbod aan sfeer en cadeau artikelen, om uzelf en anderen blij te maken met leuke interieuraccessoires. Zo zijn wij een tuincentrum, dierenwinkel en cadeauwinkel in één. Ook kunt u tussen het winkelen even bijkomen in onze lunchroom, zo maakt u er meteen een ontspannen uitje van. Graag tot ziens bij TuineXtra! Heeft u vragen over ons assortiment, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar info@tctuinextra.nl. Bekijk hieronder op de kaart de route naar TuineXtra, dan zien wij u graag binnenkort!