Cadeauwinkel Noordwijk

Cadeauwinkel in Noordwijk | Tuincentrum TuineXtraTuincentrum TuineXtra is naast een tuincentrum in Noordwijk ook een ware cadeauwinkel te noemen! Voor allerlei gelegenheden kunt u bij ons geschikte cadeaus vinden. Van plantjes tot sfeerartikelen en van kaarsen tot woonaccessoires; wie u ook blij wilt maken, bij TuineXtra vindt u altijd geschikte cadeaus! Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en de juiste plek voor inspiratie op het gebied van huis, tuin en dier. Prachtige interieuraccessoires, lieve cadeautjes voor huisdieren of mooie artikelen voor in de tuin; u vindt het allemaal bij TuineXtra in Noordwijk! 

Ons assortiment aan sfeer en cadeau-artikelen in Noordwijk

In onze winkel op de afdeling sfeer & cadeau vindt u de nieuwste en mooiste trends op het gebied van accessoires voor binnen en buiten. Veel van deze accessoires zijn uitstekend geschikt om cadeau te geven, wanneer u weet wat voor stijl iemand heeft, of waar iemand blij van wordt. Het zijn de kleine toevoegingen aan het interieur waar u vele mensen blij mee kunt maken! Wij hebben onder andere:

  • Vazen
  • Zijde bloemen en planten
  • Glaswerk
  • Kussens
  • Kaarsen
  • Sfeerverlichting

Dé cadeauwinkel in Noordwijk waar u altijd slaagt! Er zijn voor allerlei verschillende stijlen wel geschikte cadeautjes te vinden. Voor een ander, maar natuurlijk ook voor uzelf! Kijk rustig rond en vraag indien nodig gerust advies aan onze medewerkers, dan denken wij graag met u mee. 

Kamerplanten cadeau geven

Naast interieuraccessoires, zijn kamerplanten en mooie potten ook erg leuk om cadeau te geven. Ons assortiment kamerplanten bestaat uit:

  • Arrangementen
  • Groene kamerplanten
  • Bloeiende kamerplanten
  • Cactussen en vetplanten

Met een mooie bijpassende pot erbij, heeft u een hartstikke leuk cadeau! Geeft u liever iets voor in de tuin? Wat dacht u van mooi tuingereedschap, potterie, of tuinplanten? Of een mooie gieter, comfortabele tuinkussens, of een barbecue? Het kan allemaal bij Tuincentrum TuineXtra, een tuincentrum en cadeauwinkel in één! 

Bloembollen: een typisch cadeau uit de bollenstreek

Wilt u een passend cadeau geven uit de regio? Dan kunnen bloembollen een zeer goede optie zijn! Wij hebben diverse soorten bloembollen waarmee u mooie combinaties kunt samenstellen. Variërend van narcissen tot aan tulpen en vele andere diverse planten. Er is altijd iemand die hier blij van wordt, om zelf bollen te planten en in het vroege voorjaar te genieten van de uitkomst! Bekijk in ons tuincentrum welke bloembollen u een mooi cadeau vindt, of kies voor bloembollen op pot voor een leuke cadeau uitstraling. 

Bezoek onze cadeauwinkel in Noordwijk

Soms is het helemaal niet gek om een cadeautje voor uzelf mee te nemen. Een paar mooie kaarsen voor in huis, een mooie plant voor op tafel, of een sfeervol lichtje om een lege hoek op te fleuren. U verdient zelf zo af en toe ook gewoon een cadeautje! Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en wij helpen u graag als u vragen heeft of meer informatie wenst. Graag tot ziens bij TuineXtra! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door ons te bellen naar het nummer 071-3612177, of door een mail te sturen naar info@tctuinextra.nl

> Route en contact