Koopzondag Lisse

Koopzondag in Lisse | Tuincentrum TuineXtraZoekt u een tuincentrum met koopzondag in Lisse? Dan bent u bij TuineXtra aan het juiste adres! Wij zijn 7 dagen per week geopend om u te voorzien van inspiratie en advies op het gebied van huis tuin en dier! In ons tuincentrum gevestigd in Noordwijk is het iedere week koopzondag.

Tuincentrum met koopzondag nabij Lisse

In Noordwijk, vlakbij Lisse hebben wij wekelijks koopzondag. Voor een bezoek aan ons tuincentrum zit u dus niet vast aan vaste data, maar kunt u iedere dag spontaan besluiten een bezoekje te brengen. Ons assortiment bestaat uit verschillende bekende merken, zoals Elho, Gardena, Pokon en nog veel meer! Als u hier vragen over heeft of adviezen wenst, helpen wij u graag verder.

Ontdek ons diverse assortiment

Huis, tuin en dier zijn allemaal ruimschoots vertegenwoordigd in ons assortiment. Zo kunt u bij ons terecht voor een uiteenlopend assortiment aan artikelen voor zowel binnen als buiten en voor mooie cadeaus. U vindt bij ons onder andere:

  • Tuingereedschap
  • Tuinonderhoud
  • Tuinmeubelen
  • Kamer- en tuinplanten
  • Dierenvoeding
  • Dierenspeeltjes
  • Sfeerartikelen
  • Cadeaus

Zo wordt een bezoek aan ons tuincentrum al snel een inspirerend uitje! Voor huis, tuin en dier kunt u bij ons terecht en vindt u vele diverse artikelen. Wilt u uw tuin eens flink onder handen nemen? Dat kan, met ons diverse assortiment aan gereedschap en planten. Of heeft u juist de behoefte om te ontspannen in de tuin op een nieuwe loungeset, of de barbecue aan te steken op een mooie zomerdag? Dat kan allemaal met ons diverse assortiment! Ook voor mooie cadeaus en sfeervolle interieur accessoires kunt u bij ons terecht. 

Maak uw bezoek compleet met een lunch of drankje

In de lunchhoek Kop & Schotel maakt u van uw bezoek een compleet uitje.  Schuif gezellig aan voor een lekkere lunch, of een kopje koffie met gebak. De lunchhoek is onderdeel van ’S Heeren Loo en het enthousiaste team staat ook op koopzondagen voor u klaar. Zo kunt u even een pauze nemen tussen het winkelen en even bijkomen. Een bezoek aan ons tuincentrum wordt zo meteen een ontspannen uitje waar u helemaal kunt opladen en bijkletsen. Ook kunt u meteen even de inspiratie laten bezinken, om daarna weer verder te winkelen. 

Graag tot ziens bij TuineXtra op onze wekelijkse koopzondag!

Voor al uw huis, tuin en dierenbenodigdheden kunt u bij ons terecht. Wij staan 7 dagen per week voor u klaar om u persoonlijk te adviseren indien gewenst. Vanuit Lisse is ons tuincentrum heel gemakkelijk te bereiken en wij helpen u graag verder. Voor woonaccessoires, mooie cadeaus, tuinmeubelen, bloemen, planten en dierenverzorging kunt u allemaal bij ons terecht. Neem gezellig iemand mee om tussendoor te genieten van een heerlijke lunch en uw bezoek wordt een gezellig en ontspannen uitje! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan uiteraard, bel gerust naar 071-3612177, of stuur een mail naar info@tctuinextra.nl, dan staan wij u graag te woord! Zeven dagen per week staan wij voor u klaar, graag tot ziens bij Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk, nabij Lisse!