Tuinhout

Tuincentrum Noordwijk | Planten, dierenartikelen, tuinmeubelen, vijverartikelen en meer!

Door vernieuwde impregneringssystemen is het vurenhout goed verduurzaamd en vergt het weinig onderhoud. Door de grote keuze in houtverdelingsproducten kunnen schuttingen, pergola’s en hekjes in allerlei kleuren worden gebeitst. Ook voor bevestigingsmaterialen kunt u bij ons terecht.

 

Accessoires

Heeft u liever de klus in één keer geklaard? Bij ons kunt u terecht voor diverse beits, maar ook voor hang-en sluitwerk.

Hiernaast hebben wij ook speeltoestellen, speelhuisjes en zandbakken in ons assortiment. Vele onderdelen zijn los te bestellen. Wilt u hier meer informatie over? Kom gerust bij ons langs en vraag één van onze medewerkers om advies.

 

Palen en Planken

Bent u zelf handig en wilt u aan de slag gaan om een bloembak, een steiger of een tuinhekje te maken? Wij hebben hier alle materialen voor. Denkt u hierbij aan vierkante of ronde palen, aan geschaafde of aan geprofileerde planken. Dan hebben wij ze ook nog in verschillende maten en lengtes. Houdt u er rekening mee dat wij een (groot) deel op voorraad hebben, en dat de rest op bestelling gaat !

 

Pergola’s en Rolborders

Een pergola brengt echte sfeer in uw tuin. Zij kunnen dienen als afscheiding, als steun voor klimplanten en zij kunnen leiden naar een gezellig, romantisch zitje in uw tuin. Natuurlijk is het mogelijk om zelf uw pergola te ontwerpen en de benodigde spullen aan te schaffen. Waarschijnlijk is ook elk element los verkrijgbaar. Op deze manier kunt u bouwen naar eigen idee en ontwerp.

Rolborders zijn de meest ideale producten als afscheiding voor uw tuinborder. De palen zitten met band aan elkaar gehecht en staan dus altijd recht.

De borderwand daarentegen is een afscheiding waarin de delen als mes en groef in elkaar gezet worden. Deze planken gaan per stuk. De borderrol gaat op lengte, een lengte van 2,5 meter.

 

Schermen

Dient u schutting voor decoratie? Dan zijn de open modellen zeer geschikt. Dient u schutting meer voor privacy? Dan kunt u beter voor een gesloten model gaan. De standaard maten van een scherm zijn 180x180cm. De trellisschermen zijn er ook in smallere maten. Zo zijn deze goed te combineren met andere schuttingelementen.

 

Tegels en Vlonders

Met een houten terrastegel maakt u snel een mooi en comfortabel terras. De tegels hebben een standaard maat van 50x50cm en zijn gemaakt van vurenhout. Daarnaast kunt u kiezen uit een glad of geprofileerd patroon. Voor een lange levensduur is hardhout aan te bevelen.

Dan zijn er ook tegels van 100x100cm. Deze kunnen als vlonder of op een terras gebruikt worden.

Bekijk meer productgroepen in de categorie Assortiment