Grote kamerplanten Sassenheim

Bent u op zoek naar grote kamerplanten in de omgeving van Sassenheim? In ons tuincentrum hebben wij diverse soorten grote kamerplanten die iedere woonkamer kunnen opfleuren! Wilt u net dat ene tafeltje leuk vullen, of een saaie hoek opvrolijken? Een mooie kamerplant heeft meer effect dan u denkt!

Grote kamerplant kopen

Iedereen kan een kamerplant onderhouden. Toch is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde behoeften qua voedingsstoffen. Zo zijn er soorten potgrond waar extra voedingsstoffen in zitten, die veel kamerplanten ten goede komen. De behoeften qua water en licht zijn ook voor iedere plant verschillend. In ons tuincentrum gevestigd in Noordwijk kunnen wij u hier meer over vertellen.

Verschillende soorten kamerplanten

In ons assortiment kamerplanten vindt u onder andere:

Zo heeft u voor iedere gewenste plek in huis en naar iedere voorkeur wel een geschikte plant. Het is ook erg leuk om een arrangement cadeau te geven. De combinatie van plant en pot- of glas is dan verwerkt tot een mooi stukje.

Een groene of een bloeiende kamerplant?

Een groene kamerplant, betekent dat de sierwaarde niet wordt ontleend aan de bloemen, maar aan het blad en de groene kleur. Bloeiende kamerplanten hebben wel bloemen en vaak ook meer kleur. De behoeften van allebei qua licht en water zijn verschillend, maar het effect in de woonkamer varieert ook sterk. Zo geven groene kamerplanten een wat rustigere uitstraling en zijn bloeiende kamerplanten uitstekend om een saaie hoek op te fleuren.

Kom langs om ons assortiment te bekijken!

Voor ons gehele assortiment en meer advies over onze planten, bent u van harte welkom bij tuincentrum TuineXtra in Noordwijk! In de buurt van Sassenheim bent u  bij ons aan het juiste adres voor prachtige kamerplanten!