Grote kamerplanten Sassenheim

Grote kamerplanten, ook wel kamerbomen genoemd. Bent u op zoek naar grote kamerplanten in de omgeving van Sassenheim? In ons tuincentrum hebben wij diverse soorten grote kamerplanten die iedere woonkamer kunnen opfleuren! Wilt u net dat ene tafeltje leuk vullen, of een saaie hoek opvrolijken? Een mooie kamerplant heeft meer effect dan u denkt! In ons tuincentrum nabij Sassenheim bent u aan het juiste adres voor sfeervolle kamerplanten en aanverwante interieur accessoires. 

Grote kamerplant kopen

Iedereen kan een kamerplant onderhouden. Toch is het belangrijk om rekening te houden met bepaalde behoeften qua voedingsstoffen. Zo zijn er soorten potgrond waar extra voedingsstoffen in zitten, die veel kamerplanten ten goede komen. De behoeften qua water en licht zijn ook voor iedere plant verschillend. In ons tuincentrum gevestigd in Noordwijk kunnen wij u hier meer over vertellen. Vraag ons dus gerust om meer informatie over de verzorging van de kamerplanten die u uitkiest, dan vertellen wij u alle informatie over de juiste potsoort, bewatering en standplaats.

Verschillende soorten kamerplanten in Sassenheim 

Er zijn diverse soorten kamerplanten met allen hun kenmerken en eigenschappen. De ene kamerplant heeft een hoge sierwaarde en de ander is simpeler qua uitstraling. Welke kamerplant u wilt kan samenhangen met de standplaats die u over heeft voor de plant en daarom hebben wij allerlei diverse soorten kamerplanten, zodat er voor ieder wat wils te vinden is. In ons assortiment kamerplanten vindt u onder andere:

Zo heeft u voor iedere gewenste plek in huis en naar iedere voorkeur wel een geschikte plant. Het is ook erg leuk om een arrangement cadeau te geven. De combinatie van plant en pot- of glas is dan verwerkt tot een mooi stukje. Ook hebben wij verschillende interieur accessoires waarmee u de kamerplanten kunt combineren, voor een mooi geheel. 

Een groene of een bloeiende kamerplant?

Een groene kamerplant, betekent dat de sierwaarde niet wordt ontleend aan de bloemen, maar aan het blad en de groene kleur. Bloeiende kamerplanten hebben wel bloemen en vaak ook meer kleur. De behoeften van allebei qua licht en water zijn verschillend, maar het effect in de woonkamer varieert ook sterk. Zo geven groene kamerplanten een wat rustigere uitstraling en zijn bloeiende kamerplanten uitstekend om een saaie hoek op te fleuren.

Kom langs in ons tuincentrum nabij Sassenheim om ons assortiment te bekijken!

Voor ons gehele assortiment en meer advies over onze planten, bent u van harte welkom bij tuincentrum TuineXtra in Noordwijk! In de buurt van Sassenheim bent u  bij ons aan het juiste adres voor prachtige kamerplanten! Ons tuincentrum is 7 dagen per week geopend en wij staan met veel plezier voor u klaar. Ook voor tuinplanten, woonaccessoires, tuingereedschap en diverse andere artikelen kunt u bij ons terecht. Tussen het winkelen door kunt u ook genieten van een lekkere lunch in de lunchroom. Zo wordt een bezoek aan tuincentrum TuineXtra een ontspannen uitje! We zien u graag in ons tuincentrum in Noordwijk! Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch, door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar info@tctuinextra.nl, dan staan wij u graag te woord. Tot ziens in Noordwijk!