Hortensia kopen Noordwijk

Wilt u een nieuwe hortensia kopen in Noordwijk? Bezoek dan Tuincentrum TuineXtra voor een ruim aanbod en persoonlijk advies! Wij hebben verschillende soorten hortensia’s in verschillende soorten en maten. Hortensia’s zijn zeer populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Overal is het weer een prachtig gezicht!

De bekendste soorten van de hortensia

In Nederland zijn de 3 meest voorkomende soorten:

  • Boerenhortensia
  • Klimhortensia
  • Pluimhortensia

Er zijn veel verschillende soorten met allemaal hun eigen kenmerken. Weet u niet wat voor soort hortensia bij uw tuin past? Dan helpen wij u graag verder!

Tuincentrum TuineXtra voor al uw tuin- en kamerplanten

Naast hortensia’s kunt u bij ons terecht voor een grote diversiteit aan zowel tuin- als kamerplanten. Er zijn ook hortensia’s verkrijgbaar als bloeiende kamerplanten bijvoorbeeld. De tuinplanten variëren van bollen tot aan vaste planten.

Advies nodig over uw hortensia?

Heeft u behoefte aan advies over bijvoorbeeld het planten van de hortensia? Of wilt u meer weten over het snoeien? Voor al uw vragen en adviezen kunt u bij ons terecht! TuineXtra is 7 dagen per week geopend en we voorzien u graag van persoonlijke adviezen!

Bezoek TuineXtra!

Voor hortensia’s een veel diverse andere producten op het gebied van huis, tuin en dier ontvangen wij u graag in ons tuincentrum in Noordwijk. Het is bij ons iedere week koopzondag en met ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd uw benodigdheden. Graag tot ziens bij tuincentrum TuineXtra!