Hortensia kopen Noordwijk

Hortensia kopen in NoordwijkWilt u een nieuwe hortensia kopen in Noordwijk? Bezoek dan Tuincentrum TuineXtra voor een ruim aanbod en persoonlijk advies! Wij hebben verschillende soorten hortensia’s in verschillende soorten en maten. Hortensia’s zijn zeer populair en dat is natuurlijk niet zonder reden. Overal is het weer een prachtig gezicht! Ons tuincentrum in Noordwijk is zeven dagen per week geopend en de juiste plek om eindeloze inspiratie op te doen op het gebied van wonen en tuinieren, waar u tevens mooie hortensia's vindt!

De bekendste soorten van de hortensia

Er zijn verschillende soorten hortensia's, in Nederland zijn de 3 meest voorkomende soorten:

  • Boerenhortensia
  • Klimhortensia
  • Pluimhortensia

Er zijn veel verschillende soorten met allemaal hun eigen kenmerken. Weet u niet wat voor soort hortensia bij uw tuin past? Dan helpen wij u graag verder! Bekijk de verschillende mogelijkheden om te bekijken welke u mooi vindt en wat bij uw tuin zou passen. Uiteraard kunt u onze medewerkers ook altijd om hulp vragen, dan denken zij graag met u mee! 

Tuincentrum TuineXtra voor al uw tuin- en kamerplanten

Naast hortensia’s kunt u bij ons terecht voor een grote diversiteit aan zowel tuin- als kamerplanten. Er zijn ook hortensia’s verkrijgbaar als bloeiende kamerplanten bijvoorbeeld. De tuinplanten variëren van bloembollen tot aan vaste planten. Ook voor andere artikelen kunt u bij ons terecht. Eindelijk eens de tuin flink onder handen nemen? Tuingereedschap en aanverwanten vindt u ook bij ons. Of wilt u uw huisdier eens verwennen met nieuw speelgoed en goed hondenvoer? Ook dan kunt u bij ons terecht. Of wat dacht u van mooie interieur accessoires, comfortabele tuinmeubelen en mooie cadeaus? Kortom; Tuincentrum TuineXtra in Noordwijk heeft alles voor huis, tuin en dier! 

Advies nodig over uw hortensia?

Heeft u behoefte aan advies over bijvoorbeeld het planten van de hortensia? Of wilt u meer weten over het snoeien? Voor al uw vragen en adviezen kunt u bij ons terecht! TuineXtra is 7 dagen per week geopend en we voorzien u graag van persoonlijke adviezen! Wij vertellen u met veel plezier meer over het verzorgen van uw hortensia, zodat u hier zo lang mogelijk van kunt genieten. Ook het juiste snoeigereedschap vindt u in ons tuincentrum, zodat u zeker weet dat u uw hortensia goed kunt bijhouden. 

Bezoek TuineXtra in Noordwijk voor hortensia's en veel meer!

Voor hortensia’s een veel diverse andere producten op het gebied van huis, tuin en dier ontvangen wij u graag in ons tuincentrum in Noordwijk. Het is bij ons iedere week koopzondag en met ons uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd uw benodigdheden. Graag tot ziens bij tuincentrum TuineXtra in Noordwijk! Breng tijdens uw bezoek meteen een bezoekje aan de lunchroom, zodat u even kunt bijkomen met een hapje en drankje. Zo wordt een bezoek aan het tuincentrum meteen een ontspannen uitje! Heeft u vragen, of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door te bellen naar 071-3612177, of door een mail te sturen naar [email protected]. Dan staan wij u graag te woord! Graag tot ziens bij TuineXtra in Noordwijk, voor hortensia's en nog veel meer!